Welkom, meld Login

0
Vergelijk
  • Kies eerst producten om te vergelijken
0
Winkelwagen
0
 0,00

Over Milky Day

Eerlijkheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Dat zijn de drie belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Maakt dat ons saai? Natuurlijk niet! 😀

Wij zijn een klein team van jonge en enthousiaste mensen die iets fris en vrolijks willen brengen in een serieuze handel in zuivelbenodigdheden. Wij geloven dat gezonde voeding een cruciale rol speelt in het leiden van een gezonde levensstijl. Daarom zien wij geen enkele reden om niet blij te zijn met de verkoop van machines die helpen bij de productie van biologische zelfgemaakte melk, kaas, boter en andere lekkere en gezonde zuivelproducten.

Onze belangrijkste klanten zijn kleine melkveehouderijen die gespecialiseerd zijn in de productie van zuivelproducten, maar ook mensen die een paar koeien, schapen, geiten of andere dieren hebben die melk geven. Sinds 2013, toen Milky Day werd opgericht door Kirill Bezrukov, houden we ervan om ons voor te stellen hoe mensen over de hele wereld genieten van gezonde zuivelproducten die zijn gemaakt met behulp van de apparatuur die wij verkopen. Het is geweldig om deel uit te maken van wereldwijde gezonde voeding.

Op MilkyDay.nl vindt u bijna alles wat u nodig hebt voor melkverwerking. En dan hebben we het niet alleen over de producten. Op onze website vindt u veel video’s en recepten die u misschien handig vindt bij het thuis maken van zuivelproducten. Wij beloven dat u hier alleen producten van hoge kwaliteit vindt voor zeer goede prijzen, die wereldwijd kunnen worden verzonden vanuit onze magazijnen in Tsjechië en de Verenigde Staten, mocht u ze willen hebben.

Ons belangrijkste doel is om onze klanten te helpen, wat betekent dat u altijd kunt vertrouwen op ons of op 2-jaar garantie en 30-dagen gratis terugkeer die wij aanbieden op al onze producten 😉


Met vriendelijke groet,
MilkyDay Team