Welkom, meld Login

0
Vergelijk
  • Kies eerst producten om te vergelijken
0
Winkelwagen
0
 0,00

Garantie en retourzendingen

ER IS GEEN REDEN OM U ZORGEN TE MAKEN, WANNEER U ONZE GARANTIE HEEFT

Wij bieden alleen producten van hoge kwaliteit op MilkyDay.com. Daarom is alle apparatuur die u hier kunt vinden gedekt met 2 jaar garantie.

Helaas kunnen we niet dezelfde garantieperiode geven voor voedingsingrediënten, omdat ze allemaal een verschillende houdbaarheid hebben.

Let op. Het begin van de garantieperiode is de datum van de eerste aankoop volgens de originele factuur of het originele aankoopbewijs.

Defecten aan de apparatuur die te wijten zijn aan fabricage- of materiaalfouten worden binnen de garantietermijn kosteloos verholpen door reparatie of vervanging van de betreffende onderdelen. MilkyDay.com beslist naar eigen inzicht over de maatregel tot het opheffen van het gebrek.

Defecten of storingen vallen niet onder de garantie, wanneer ze veroorzaakt zijn door:

-Schade door onopzettelijk, verkeerd of oneigenlijk gebruik/montage/montage/blootstelling, in het bijzonder bij het niet in acht nemen van de handleiding, de gebruiksaanwijzing, de montagehandleiding of de veiligheidsvoorschriften.
-Schade ten gevolge van transport, onvoorzichtigheid, variaties of uitvallen van de stroomvoorziening, overmacht, invloed van het weer, andere natuurverschijnselen of de omgeving waarin het product wordt gebruikt.
-Schade door het gebruik van onderdelen die niet door de fabrikant of door gemachtigde vertegenwoordigers van de fabrikant zijn vervaardigd of verwijderd, alsmede schade door het gebruik van toebehoren die niet door de fabrikant zijn goedgekeurd.
-Schade als gevolg van servicefuncties/interventies/wijzigingen die niet door de fabrikant of gevolmachtigde vertegenwoordigers van de fabrikant zijn aangebracht.
-Beschadigingen door normale slijtage en gebruikelijke afslijting.
-Schade door veronachtzaming van de onderhouds- en reinigingswerkzaamheden volgens de bedieningshandleiding.

De garantie dekt de motor ook niet als deze door water of melk instroom vernield is.

HOE KUNT U GOEDEREN TERUGSTUREN?

Het is heel eenvoudig, u kunt dit altijd doen, maar niet langer dan 30 dagen nadat u het pakket heeft ontvangen.

Wij zullen uw geld terugstorten zodra wij het retour gezonden product hebben ontvangen.

Als het product werkt maar niet aan uw verwachtingen voldeed:

  • Als het artikel nog gloednieuw is zullen wij u 100% van het door u betaalde bedrag terugstorten. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
  • Als het product gebruikt is en het werkt, zullen we geen retourzendingen toestaan.
    Stuur het artikel pas terug nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen dat wij akkoord gaan met het retour zenden van het artikel.

Hoogachtend,
MilkyDay.nl Team